U zoekt Notarissen in Waalwijk en omgeving? Kom langs bij Notariskantoor Drunen

Als u een kwestie heeft waarbij u notarissen in Waalwijk en omgeving zoekt, kom dan langs bij Notariskantoor Drunen. Dit notariskantoor heeft een historie op notarieel gebied van meer dan 200 jaar. Bij Notariskantoor Drunen staat een persoonlijke benadering voorop. Dit bovendien tegen een scherpe en eerlijke prijs. Het notariskantoor onderscheidt zich van andere notarissen in Waalwijk en omgeving. Dit doordat het notariskantoor geen online adviezen geeft. Door, daarentegen, een persoonlijk gesprek in duidelijke taal met u aan te gaan, begrijpt u meteen wat de beste oplossing voor uw kwestie is. Het kantoor bevindt zich op slechts 5 kilometer afstand van Waalwijk. Met recht kan het notariskantoor zich daarom onder de Notarissen in Waalwijk en omgeving scharen. U kunt bij het notariskantoor voor iedere kwestie op het gebied van het notarieel recht terecht. Of het nu gaat om een samenlevingscontract, een koopovereenkomst van een woning, een huwelijk of een erfenis, Notariskantoor Drunen adviseert u graag. Ook wanneer het gaat om het kiezen van de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf, kunt u bij ons terecht.

Notarissen in Waalwijk: Samenlevingsvormen

U bent gelukkig in de liefde en wilt dit graag op een passende manier vastleggen. U kunt ervoor kiezen om te gaan trouwen, een geregistreerd partnerschap aan te gaan of te gaan samenwonen. De keuze die u maakt heeft consequenties voor als de relatie bijvoorbeeld eindigt of als een van u komt te overlijden. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met de verdeling van de boedel of alimentatieverplichtingen. Bij een huwelijk gelden andere verplichtingen dan bij een samenlevingscontract. Deze kwesties spelen vaak geen rol aan het begin van de relatie. Maar wanneer de liefde opgebrand is, kunnen deze kwesties realiteit worden. Het is daarom verstandig u goed te laten adviseren door een notariskantoor. Notariskantoor Drunen zorgt ervoor dat u duidelijkheid heeft over de samenlevingsvormen. Mocht de liefde onverhoopt overgaan, dan weet u precies weet waar u aan toe bent.

Notarissen in Waalwijk: Erfenis en Erfbelasting

Ieder mens krijgt te maken met het overlijden van een dierbare. Dit is nooit een prettige aangelegenheid. Het laatste waar u in deze emotionele tijd mee bezig wilt zijn is het verdelen van de erfenis. Toch bent u, samen met de andere erfgenamen, verantwoordelijk voor de juiste afwikkeling van de erfenis. Notariskantoor Drunen kan u in deze moeilijke tijd bijstaan om de erfenis goed af te ronden. Mochten er onenigheden in de familie zijn, dan is Notariskantoor Drunen gecertificeerd om als mediator op te treden. Bovendien moet u over de erfenis erfbelasting betalen. De erfbelasting kan variëren in hoogte. Het hangt onder andere af van uw relatie tot de overledene. Notariskantoor Drunen kan u adviseren over de wet- en regelgeving rondom de erfbelasting.

Notarissen in Waalwijk: Rechtsvormen

Als u een samenwerking wilt vastleggen, kan het lastig zijn de juiste rechtsvorm te kiezen. Zo kunt u onder andere kiezen uit een vereniging en een stichting. Een stichting wordt meestal opgericht als het om een goed doel gaat. Bij een vereniging speelt de belangrijkste rol dat de mensen een factor hebben die zij samen willen delen. Het kan dan gaan om een levensbeschouwing, sport of een hobby. Bij het oprichten kan Notariskantoor Drunen adviseren om de vereniging of stichting door middel van de juiste statuten en een inschrijving in de Kamer van Koophandel rechtsgeldig te maken. Daarbij informeert Notariskantoor Drunen u ook graag over de gevolgen voor de belasting die iedere rechtsvorm heeft. In een persoonlijk gesprek kan het notariskantoor u precies uitleggen wat in uw situatie de beste rechtsvorm is.

Neem nu contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Notariskantoor Drunen geeft u graag persoonlijk advies voor een betaalbare prijs. Wij staan voor een eerlijk, duidelijk gesprek waarbij u meteen weet waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie of meteen een offerte-aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken of ontvang direct een prijsopgave.