Notarissen Tilburg

Op zoek naar Notarissen Tilburg? Kom naar Notariskantoor Drunen

Wilt u geadviseerd worden door Notarissen Tilburg en omstreken? Dan bent u bij Notariskantoor Drunen aan het juiste adres. Dit notariskantoor heeft een geschiedenis van maar liefst 200 jaar op het gebied van het notarieel recht. Dankzij deze jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak heeft het kantoor al vele cliënten op de juiste wijze geadviseerd. Voor notarissen Tilburg en omgeving zit u hier goed; het kantoor ligt slechts 20 km van het centrum van de stad Tilburg af. Bij het notariskantoor kunt u voor al uw notariële kwesties terecht. U kunt hierbij denken aan samenlevingscontracten, het opstellen van testamenten, het kiezen van een rechtsvorm of de schenk- en erfbelasting. De notarissen Tilburg en omstreken kunnen op al deze gebieden adviseren. Bij notariskantoor Drunen staat een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en overzicht centraal.

Gaat u samenwonen? Stel dan een samenlevingscontract op bij de notaris

U kunt voor vele kwesties bij ons notariskantoor terecht. Een van deze kwesties is het samenlevingscontract. Het is om diverse redenen belangrijk een samenlevingscontract vast te leggen als u gaat samenwonen. In tegenstelling tot een huwelijk, wordt er bij samenwonen niets vastgelegd. U heeft vrijwel geen rechten waarop u zich kan beroepen, als de relatie geen stand houden. In een samenlevingscontract kunt u diverse financiële regelingen vastleggen. Bovendien kan de notaris u op tal van andere gebieden met betrekking tot samenwonen adviseren. Samenwonen heeft bijvoorbeeld financiële en fiscale gevolgen. Onze notaris nodigt u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw situatie te bespreken.

Nalatenschap en het testament: Notariskantoor Drunen staat voor u klaar

Als een dierbare overlijdt, is dit geen prettige tijd. U bevindt zich in een emotionele achtbaan, waarin u over allerlei belangrijke zaken moet beslissen. Er kan op dit moment veel op u afkomen, waardoor het belangrijk is dat u zich door een betrouwbare notaris laat bijstaan. Onze notaris weet de juiste balans tussen de emotionele kant en de zakelijke beslissingen te vinden. Ons notariskantoor Drunen staat u graag bij in deze lastige tijd, om zo de nalatenschap vlot af te laten wikkelen. Een testament kan hierbij veel helderheid bieden. In een persoonlijk gesprek adviseert onze notaris u graag over de mogelijkheden.

Notarissen Tilburg biedt hulp bij schenken en schenkbelasting

In plaats van uw geld en goederen aan uw kinderen of goede doelen te schenken na uw overlijden, is het ook mogelijk om dit gedurende uw leven te doen. In sommige gevallen moet u hierover schenkbelasting betalen. Hier gelden echter uitzonderingen op. Vaak zijn er ook verschillende tarieven schenkbelasting. Dit is afhankelijk van aan wie u de schenking doet en hoe hoog het bedrag is. Onze notaris adviseert u graag over het schenken en de schenkbelasting.

Neem nu contact op voor een persoonlijk gesprek

Wilt u meer informatie over Notariskantoor Drunen? Neem dan nu contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken of ontvang direct een prijsopgave.