Notarissen Den Bosch

Geïnteresseerd in Notarissen Den Bosch? Kom naar Notariskantoor Drunen

Heeft u een notariële kwestie en bent u hiervoor op zoek naar notarissen Den Bosch en omgeving? Notariskantoor Drunen heet u van harte welkom! Dit Brabantse notariskantoor ligt op slechts 18 km van het centrum van Den Bosch af. Het Notariskantoor Drunen is al meer dan 200 jaar een begrip op het gebied van het notarieel recht. Vele cliënten die op zoek waren naar notarissen in Den Bosch zijn naar tevredenheid geholpen. Ons notariskantoor is zeer uitgebreid. U kunt voor diverse uiteenlopende kwesties bij onze notaris terecht. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw huwelijkse voorwaarden vast te leggen, een samenlevingscontract op te stellen, of u te laten adviseren bij de keuze voor de juiste rechtsvorm. Ook in moeilijke tijden staat onze notaris u graag bij. Als bijvoorbeeld een dierbare overlijdt, kan onze notaris u begeleiden bij het afwikkelen van de erfenis. Bij Notariskantoor Drunen staat een persoonlijke aanpak voorop.

Notarissen Den Bosch verbindt de liefde in een samenlevingscontract, geregistreerd partnerschap of huwelijk

Er is niets mooiers dan de liefde. Het is een bijzondere stap om te gaan samenwonen met uw partner. Toch is het belangrijk om een aantal zaken goed vast te leggen. Het kan immers voorkomen dat de relatie om enigerlei reden geen stand houdt. Als u een relatie aangaat met uw partner, kunt u de liefde vastleggen in verschillende samenlevingsvormen. U kunt hierbij denken aan een samenlevingscontract, geregistreerd partnerschap of huwelijk. Ieder van deze samenlevingsvormen brengt andere verplichtingen met zich mee. Onze notaris kan u adviseren welke vorm het beste bij uw relatie past.

Notarissen in Den Bosch regelen uw erfenis en erfbelasting

Notariskantoor Drunen staat u ook graag bij in de moeilijke tijden. Als een dierbare overlijdt, is dit vaak een emotionele tijd. U krijgt te maken met een overlijden dat u moet verwerken. U moet allerlei ingrijpende beslissingen nemen. Het is belangrijk dat u zich laat bijstaan door een betrouwbaar notariskantoor. Ons notariskantoor weet u op de juiste wijze door het lastige web van beslissingen en erfbelasting te loodsen. Bovendien kan het notariskantoor u helpen bij het opstellen van een testament. Dit zorgt voor veel helderheid bij de nabestaanden in de moeilijke tijd.

De schenking en schenkbelasting door notarissen in Den Bosch

Het is ook mogelijk om gedurende uw leven geld of bezittingen aan uw kinderen, kleinkinderen of goede doelen te schenken. Het kan dan om een eenmalige schenking gaan, of een terugkerende, periodieke schenking. In sommige gevallen zal u hierover schenkbelasting moeten betalen. Dit hangt af van de hoogte van de schenking en aan wie u de schenking doet. Onze notaris kan u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden op het gebied van de schenking en schenkbelasting.

Neem contact op met notarissen in Den Bosch voor een persoonlijk gesprek

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat Notariskantoor Drunen voor u kan betekenen? Neem dan nu Contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken of ontvang direct een prijsopgave.