Notariskantoor Waalwijk

Notariskantoor Drunen is actief als notariskantoor in Waalwijk en omgeving. Wij kunnen u gegarandeerd helpen met uw vraag. Onze cliënten uit Waalwijk en omgeving omschrijven ons als een betrouwbaar notariskantoor. Ons notariskantoor kent een rijke historie. Het notariskantoor is gestart in het jaar 1814, dit jaartal staat helemaal aan het begin van het notarisvak. Volgens de boeken is het vak pas ontstaan in het jaar 1811. Uiteraard zijn wij erg trots op deze lange kantoorhistorie, wij koesteren dan ook onze kennis. In deze jaren hebben we in Waalwijk en omgeving zeer ruime ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende vraagstukken. Wij kunnen ons daarom al ruim twee eeuwen met trots een notariskantoor noemen dat in staat is altijd een passend antwoord op uw vraag te bieden. Ons team bestaat uit ervaren mensen met veel relevante kennis en jarenlange ervaring. Dagelijks werken wij aan eenvoudige en complexe vraagstukken.

Gevestigd in Drunen, actief als notariskantoor in Waalwijk en omgeving

Het notariskantoor is gevestigd in Drunen, centraal in de provincie Brabant. Om ons heen ligt een aantal prachtige dorpen en de stad Waalwijk. U bent altijd van harte welkom om bij ons op kantoor een gesprek te voeren over de mogelijkheden die wij zien voor uw persoonlijke wens. Ons cliëntenbestand is erg uiteenlopend. In de omgeving van Waalwijk helpen wij dagelijks particulieren met het opstellen van waterdichte documenten. Ook verlenen wij notariële diensten aan agrariërs, stichtingen, verenigingen en MKB-organisaties.

De diensten van ons notariskantoor van Waalwijk en omgeving

Notariskantoor Drunen verzorgt ook in Waalwijk de volgende diensten:

Woning kopen in Waalwijk

Notariskantoor Drunen helpt u met alles wat komt kijken bij het zorgeloos kopen van een woning. Het koopcontract is een belangrijk document. Keuzes die u maakt hebben invloed op de koopakte. Onze notarissen stellen in overleg met u een koopcontract op die de actuele wet- en regelgeving in acht neemt en rekening houdt met uw persoonlijke voorkeuren.

Samenwonen in Waalwijk

Gaat u samenwonen in Waalwijk? Dan kunnen we voor u alle relevante zaken vastleggen. Ook fiscaal is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over uw financiële situatie en daar contracten voor opstelt. Bepalingen rondom een testament, erfenis of het opgebouwde pensioen dienen idealiter, te worden vastgelegd alvorens u gaat samenwonen.

Testament opstellen

Ons notariskantoor adviseert u tevens bij het opstellen van een waterdicht testament. Ouderen hebben dit wellicht goed op orde, maar juist ook voor mensen die midden in het leven staan is het zinvol om een testament op te stellen.

Erfenis ontvangen

Notariskantoor Drunen helpt u ook met het ontvangen van een erfenis. Hierbij kijken we naar de opties die u heeft als ontvanger vanuit de actuele wet- en regelgeving. Bij de hoogte van de belasting die u over het bedrag moet betalen bent u afhankelijk van de regels die gelden op het moment van ontvangen.

Schenken

Bent u voornemens te gaan schenken? Dan bent u verplicht om u aan bepaalde regels te houden. Ook hier kunnen wij adviseren, waarbij wij samen met u de regels en mogelijkheden van het doen van een schenking bekijken.
 

Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.