Notariskantoor in Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een notariskantoor in Kaatsheuvel en omgeving? Dan bent u bij Notariskantoor Drunen op het juiste adres. Ons notariskantoor is al meer dan 200 jaar actief en heeft een rijke geschiedenis. Het kantoor is opgericht in 1814, maar liefst drie jaar na het ontstaan van het notarisvak. Het notariskantoor, dat ook actief is als Notariskantoor in Kaatsheuvel is zeer trots op deze rijke geschiedenis. Vele cliënten in Kaatsheuvel en omgeving hebben al gebruik gemaakt van onze diensten. Dankzij onze ervaring kunnen wij u adviseren bij zeer diverse kwesties in het notarieel recht. Of het nu gaat om het opstellen van een koopovereenkomst of het opstellen van een samenlevingsovereenkomst, wij helpen u er graag bij. Notariskantoor Drunen adviseert zowel particulieren als stichtingen, verenigingen en MKB-organisaties.

Een nieuwe woning in Kaatsheuvel?

Wilt u een nieuwe woning kopen in de omgeving van Kaatsheuvel? Er komt veel kijken bij het opstellen van een koopovereenkomst. Het is daarbij belangrijk dat een betrouwbare, deskundige notaris u adviseert bij de voorwaarden. Heeft u bijvoorbeeld afspraken gemaakt over ontbindende voorwaarden? Wat gebeurt er als plotseling verborgen gebreken in de woning ontstaan? Heeft u bedenktijd na het sluiten van de overeenkomst? Het is daarbij ook belangrijk vast te leggen wat er gebeurt zodra er iets in uw (financiële) situatie wijzigt. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij een overlijden of scheiding. Bij al deze vragen en meer kan Notariskantoor Drunen u adviseren.

Huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract

Hebben u en uw partner besloten te gaan samenwonen in Kaatsheuvel? Houdt u er dan rekening mee dat u belangrijke zaken vastlegt in een samenlevingscontract. Zonder samenlevingscontract is er immers niets voor u geregeld in de wet. Wilt u de liefde verbinden in een geregistreerd partnerschap of huwelijk? Ook dan stelt ons notariskantoor graag voor u de huwelijkse voorwaarden op.

Erfrecht

Op het moment van overlijden van een dierbare is het verdelen van de erfenis vaak niet uw eerste prioriteit. U bent immers in rouw en vol verdriet. Toch is het belangrijk dat de erfgenamen goed en vlot de erfenis afhandelen</>. Bovendien is het van belang te letten op de regels van de erfbelasting. Notariskantoor Drunen kan u hierin bijstaan. Mochten de banden in de familie niet goed zijn, dan is het mogelijk dat de notaris optreedt als gecertificeerd mediator. Dit kan een gang naar de rechter besparen.

Stichting of vereniging oprichten in Kaatsheuvel? Laat u adviseren over de rechtsvorm

Er bestaan verschillende rechtsvormen in Nederland, zoals een stichting of een vereniging. U dient zich goed laten adviseren over welke rechtsvorm voor u het beste is. Een stichting heeft bijvoorbeeld geen leden, in tegenstelling tot een vereniging. Daarnaast wordt een stichting vaker opgericht voor goede doelen, terwijl een vereniging meer betrekking heeft op het gezamenlijk uitoefenen van een hobby, levensbeschouwing of overtuiging. Notariskantoor Drunen kan u adviseren welke rechtsvorm voor u het meest geschikt is. Daarnaast kan zij helpen bij de oprichting door het opstellen van de juiste regels. Notariskantoor Drunen, ook actief als notariskantoor in Kaatsheuvel, is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Meer informatie? Neem nu contact met ons op

Het Notariskantoor Drunen staat voor een persoonlijke benadering. De notaris geeft daarom persoonlijk advies in een gesprek, zodat meteen duidelijk is wat uw specifieke wensen zijn en hoe de notaris hier het beste zijn expertise bij kan gebruiken. Het notariskantoor werkt met scherpe, eerlijke prijzen. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken of ontvang direct een prijsopgave.