Notaris Waalwijk

U zoekt een notaris in Waalwijk? Notariskantoor Drunen adviseert u bij elk notarieel vraagstuk. Wij geloven dat een persoonlijke benadering één van de voornaamste succesfactoren is van het notariskantoor. Wij hechten de meeste waarde aan het geven van een persoonlijk advies, tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Daarom geven wij geen adviezen online, maar praten wij met u in een persoonlijk gesprek en begrijpelijke taal.

U zoekt een notaris in Waalwijk of omgeving?

Wanneer u een vraagstuk heeft waarbij u de assistentie van een goede notaris in omgeving Waalwijk kunt gebruiken, is er een aantal diensten waarin wij kunnen voorzien. Ons notariskantoor, gevestigd in Drunen, is actief in omgeving Waalwijk. Sinds de start van ons notariskantoor zijn wij een kantoor dat gedrevenheid koppelt aan expertise waardoor wij toekomstbestendige en vanzelfsprekend rechtsgeldige documenten leveren.

Onze notaris bekijkt uw vraagstuk individueel

Heeft u behoefte aan een notaris bij het beoordelen of vastleggen van een bepaald vraagstuk? Onze notaris adviseert u graag. Of het nu gaat om het kopen van een woning, het verdelen van een erfenis, het vastleggen van regelingen omtrent erf- en schenkbelasting, advies bij verschillende samenlevingsvormen, het gaan samenwonen en advisering rondom verschillende rechtsvormen.

Notarieel advies bij het kopen van een woning in Waalwijk

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis die niet vaak voorkomt in uw leven. Hierbij is het belangrijk dat verschillende documenten voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Onze notaris zorgt ervoor dat ondermeer voor een sluitende koopakte.

Het afwikkelen van een nalatenschap

Wij begrijpen dat het in de moeilijke tijd, na het overlijden van een dierbare, zwaar voor u kan zijn om de nalatenschap goed af te wikkelen. Echter, het is belangrijk dat u dit niet te lang laat rusten, de erfgenamen zijn namelijk zelf verantwoordelijk voor de verdeling van de erfenis. Onze notaris is gespecialiseerd in het correct afwikkelen van de nalatenschap, ook als er binnen de familiaire kringen onenigheid is over de afhandeling van de nalatenschap.

Hulp van een notaris bij regelingen omtrent erf- en schenkbelasting

Aan het erven van een bepaald bedrag en het geven of ontvangen van een gift, is een aantal belastingtechnische regels verbonden. Als notaris kunnen wij u informeren over de gevolgen van erven op financieel vlak.

Samenlevingsvorm laten vasteggen door een notaris in Waalwijk

Wanneer u gaat samenwonen is het belangrijk om een passende samenlevingsvorm vast te leggen. Welke vorm u kiest is uiteraard aan u, al is het belangrijk om u te realiseren dat de rechtsgeldige consequenties vaak erg uiteenlopen. Notariskantoor Drunen adviseert u bij het maken van geldige afspraken rondom samenlevingsvormen.

Contract opstellen voor samenwonen door een notaris in Waalwijk

Voor samenwonenden is er niets wettelijk geregeld. Daarom is het voor deze situatie dan ook verstandig om een samenlevingscontract op te stellen. Zo kan de notaris uw persoonlijke en de situatie van uw partner goed vastleggen voor de korte of eventueel lange termijn.

Vereniging of stichting rechtsgeldig maken door een notaris in Waalwijk

Het is belangrijk om een duidelijke overweging te maken tussen het starten van een vereniging of een stichting. Bij een vereniging is het wel mogelijk om leden te hebben, bij een stichting niet. Een notaris kan u na het maken deze beslissing helpen met het rechtsgeldig maken van uw vereniging of stichting en het bepalen van de meest geschikte rechtsvorm.

Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.