Notaris Tilburg

Heeft u een Notaris in Tilburg nodig? Notariskantoor Drunen heet u van harte welkom!

Bent u op zoek naar een Notaris Tilburg en omgeving? Dan bent u bij Notariskantoor Drunen van harte welkom. Dit notariskantoor ligt op slechts 20 km afstand van Tilburg af. Ideaal als u op zoek bent naar een Notaris in Tilburg en omstreken. Het notariskantoor heeft een rijke geschiedenis van maar liefst 200 jaar in het notarieel recht. Deze jarenlange ervaring draagt eraan bij dat de juiste oplossing voor uw kwestie gevonden kan worden. Notariskantoor Drunen kan u helpen op diverse gebieden; of het nu om het opstellen van een samenlevingscontract gaat of het vastleggen van het testament, Notariskantoor Drunen biedt u de betrouwbaarheid en overzichtelijkheid die u zoekt.

Samenwonen met uw partner: Notaris Tilburg stelt voor u het samenlevingscontract op

Notariskantoor Drunen kan u bij diverse notariële kwesties bijstaan. Een van de zaken die zij voor u kunnen regelen is het samenlevingscontract. Natuurlijk is het de bedoeling dat u altijd samen met uw partner blijft, al kan het voorkomen dat om welke reden dan ook de relatie geen stand houdt. In dat geval is het belangrijk dat u een aantal zaken goed op papier heeft vastgelegd. Het samenlevingscontract biedt hierbij uitkomst. Onze notaris kan u hierbij adviseren, om de juiste zaken in het contract vast te leggen. Ook heeft het samenwonen diverse financiële gevolgen. Hierbij kunt u denken aan de partner- of kinderalimentatie uit een vorige relatie, de AOW of de bijstand. Bovendien zijn er fiscale gevolgen. In een persoonlijk gesprek adviseert onze notaris hoe u het beste kunt handelen in uw situatie.

Notaris Tilburg biedt hulp bij de erfenis en het opstellen van het testament

Notariskantoor Drunen kan u op diverse momenten in het leven bijstaan. Een van de taken waar de notaris u bij kan adviseren is op het moment dat een dierbare van u overlijdt. Uw eerste prioriteit zal op dat moment niet het verdelen van de erfenis zijn. Toch bent u verantwoordelijk om samen met de erfgenamen van uw dierbare de erfenis zo netjes mogelijk te laten verlopen. Notariskantoor Drunen probeert een goede balans aan te brengen tussen de afwikkeling van de nalatenschap en de emotionele tijd waarin u zich bevindt. Er kunnen in de familie ruzies ontstaan over de erfenis. Het is daarom verstandig dat de zaken zo helder mogelijk voor iedereen zijn. Daarom raadt Notariskantoor Drunen aan om een testament te laten opstellen. In een persoonlijk gesprek legt onze notaris graag uw laatste wensen vast.

Notaris Tilburg adviseert over schenken en schenkbelasting

Het notariskantoor raadt u aan om gedurende uw leven geld en goederen te schenken. Dit kan bijvoorbeeld aan uw kinderen, maar ook aan organisaties als goede doelen, kerkgenootschappen of verenigingen. Over de schenking moet in sommige gevallen schenkbelasting worden betaald, maar deze is over het algemeen lager dan erfbelasting. Onze notaris adviseert u graag over de mogelijkheden.

Neem nu contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in advies van ons notariskantoor? Neem dan nu contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken of ontvang direct een prijsopgave.