Op zoek naar een Notaris in Heusden? Bezoek dan Notariskantoor Drunen

Als u een notaris in Heusden en omgeving zoekt, kunt u uitstekend terecht bij Notariskantoor Drunen. Dit notariskantoor bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand van Heusden. Voor een notaris in Heusden en omgeving hoeft u dus slechts 10 minuten te rijden om Notariskantoor Drunen te bereiken. Notariskantoor Drunen kent een geschiedenis van meer dan 200 jaar. In die tijd heeft het Notariskantoor vele cliënten naar tevredenheid geholpen bij diverse uiteenlopende zaken. Van trouwen tot de erfenis, van het oprichten van een vereniging tot het kopen van een woning; een betrouwbare notaris zorgt dat dit in de juiste banen verloopt. Notariskantoor Drunen heeft als doelstelling om samen met u de beste oplossing voor complexere vraagstukken te vinden. Betrouwbaarheid en transparantie zijn leidend in de contacten die u heeft met ons notariskantoor.

Een notaris in Heusden bij het kopen van een woning

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis, waarbij advisering door een vakkundig notariskantoor welkom is. U krijgt te maken met financiële lasten en tal van andere zaken waar een notaris u bij kan adviseren. Bij het tekenen van een koopovereenkomst is het bijvoorbeeld belangrijk te letten op zaken als verborgen gebreken. Ook moet worden gekeken naar bedenktijd en ontbindende voorwaarden. Daarnaast is het verstandig om in het contract te laten vastleggen wat er moet gebeuren bij een scheiding of als er iemand overlijdt. Notariskantoor Drunen staat u graag bij om op basis van de meest recente wet- en regelgeving de beste oplossing voor uw situatie te registreren.

Een notaris in Heusden helpt u bij een erfenis en erfbelasting

Het verdelen van de erfenis heeft vaak niet de eerste prioriteit bij het overlijden van een familielid. In deze emotionele tijd heeft u niet meteen behoefte om de nalatenschap te verdelen. Toch bent u samen met de erfgenamen verantwoordelijk om de erfenis op de juiste wijze te verdelen. Notariskantoor Drunen staat u in deze droevige tijd bij om de nalatenschap goed af te wikkelen. Het notariskantoor is ook gecertificeerd als mediator. Als het kantoor optreedt als mediator, wordt gepoogd om op een zo vreedzaam mogelijke manier de kalmte in de familie te bewaren. Vaak ontstaan familieruzies, doordat er niets geregeld is bij een onverwacht overlijden. Om die reden verdient het aanbeveling om bij de notaris te laten vastleggen hoe u de nalatenschap wilt regelen. Verder dient u als erfgenaam rekening houden met erfbelasting. Over het vermogen dat u uit een erfenis ontvangt, moet u namelijk erfbelasting betalen. De hoogte van deze belasting hangt af van uw relatie tot de overledene. Ook inwoners van Heusden staat Notariskantoor Drunen bij met advies over de (financiële) gevolgen van een erfenis.

Advies op maat over schenken en schenkbelasting voor inwoners van Heusden

Notariskantoor Drunen geeft u graag advies op maat over schenken en schenkbelasting. U kunt eenmalig schenken aan bijvoorbeeld uw kinderen. Maar het kan ook gaan om een terugkerende schenking aan organisaties als goede doelen, verenigingen en kerkgenootschappen. Voor schenkingen geldt wel dat er soms schenkbelasting moet worden betaald. Dit bedrag is echter sterk afhankelijk van de hoogte van de schenking, en degene aan wie u het bedrag schenkt. Voor meer informatie kunt u bij onze notaris terecht.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten als notariskantoor? Of bent u geïnteresseerd om meteen een afspraak te maken? Neem dan nu contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken of ontvang direct een prijsopgave.