Verder lezen

Veel mensen zoeken op het internet naar informatie. Het valt echter niet mee om betrouwbare plaatsen te vinden met juiste informatie. De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie biedt betrouwbare informatie op: http://www.notaris,nl en https://notaris.steffie.nl/nl/.

Koninklijke Notariële Beroeps-organisatie

Iedere notaris is lid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisate. Voor algemene informatie over notarissen en notariële dienstverlening  kunt u terecht op www.notaris.nl.

Agrarisch

Agrarisch recht is een specialisme dat  niet door iedereen wordt beoefend. De notarissen die zich hebben gespecialiseerd in agrarisch recht  hebben zich georganiseerd in de Vereniging van Agrarisch Specialisten in het Notariaat: www.vasn.nl

Rijksoverheid

De rijksoverheid heeft een internetpagina waarop heel veel informatie te vinden is over allerlei (juridische) onderwerpen  www.overheid.nl.

Fiscus en nalatenschap

Wil u weten hoeveel belasting u verschuldigd bent over een erfenis of  een schenking? De belastingdienst heeft op haar internetpagina een  hulpmiddel om te kunnen berekenen hoeveel belasting u verschuldigd bent over een erfenissen over een schenking.
Fiscus en nalatenschap

Voorzettingswaarde

Wat is de voorzettingswaarde van uw agrarische onderneming. Klik hierom via de site van de Belastingdienst de waarde te berekenen.
www.belastingdienst.nl

 

Vereniging van Eigenaren

Bent u een bestuurder van een Vereniging van Eigenaren? Klik dan hier voor interessante informatie.

Dienst Landelijk Gebied

www.minlnv.nl