Een huis kopen

Een huis kopen

Het kopen van een huis doet u niet iedere dag. Vaak zijn dit speciale gebeurtenissen die veel invloed hebben op het leven van mensen. Afgezien van de financiële lasten die dit met zich meebrengt, zijn er ook tal van andere zaken waar een notaris u bij kan helpen.
Het koopcontract bijvoorbeeld. Bevat dit document zaken als ontbindende voorwaarden, bedenktijd na ondertekening, eventuele verborgen gebreken et cetera? Hoe zijn de contracten geregeld ten aanzien van overlijden en mogelijk scheiding. Hoe regel je de koop met je partner of wellicht met je familie. Er zijn tal van wettelijke regelingen waar wij u over kunnen informeren. Elk jaar wijzigt er wel iets in wet- en regelgeving en dat volgen we continu. Dit is ons vak en daar zijn we goed in. Zodat we te allen tijde de beste oplossing voor de persoonlijke situatie van de cliënt nastreven.
De kostenstructuur van ons kantoor is transparant en inzichtelijk te maken.  Ons belang is namelijk dat van u; persoonlijk advies voor een betaalbare prijs. Geen online advies maar een gesprek van persoon tot persoon. Daardoor bestaat ons kantoor al meer dan 200 jaar.