Een erfenis

Een erfenis

Voor erfgenamen hebben de zaken als een erfenis vaak niet de eerste prioriteit indien er een overlijden is. Verdriet om de nieuw ontstane situatie roept niet altijd de behoefte op om aandacht te geven aan de nalatenschap. Desondanks zijn de erfgenamen gezamenlijk verantwoordelijk voor de verdeling van de erfenis. Daarom is het van belang om dit niet te lang te laten rusten. Het behoort tot onze expertise om u in deze moeilijke tijden behulpzaam te zijn met het voor alle partijen goed afwikkelen van de nalatenschap. Ook indien er binnen de familie situaties zijn waar we als gecertificeerd mediator in op moeten treden voordat partijen de gang naar de rechter moeten maken.
Tevens is er een aantal vormen van aanvaarding van een erfenis waar je mee geconfronteerd kunt worden. En wat te denken van een plotseling ontstane situatie waarbij er niets geregeld is.
Wij informeren je graag over de vormen van het regelen van je nalatenschap indien je iets ernstigs overkomt. Niemand wil eraan denken maar iedereen wil graag het beste voor diegene die zij achterlaten.