Notariskantoor Drunen

In Brabant speelt het woordje ‘ons’ een belangrijke rol. ‘Ons’ mam, ‘ons’ werk, ‘ons’ huis en ‘ons’ land zijn veel gehoorde woorden. En dat maakt dat wij heel graag over ‘ons terrein’ praten in relatie tot uw situatie.

Ons notariskantoor kent een geschiedenis van meer dan 200 jaar. Wij zijn een overzichtelijk en laagdrempelig kantoor gebleven dat gedrevenheid koppelt aan expertise en in staat is moeilijke onderwerpen in duidelijke taal helder te maken.

Met recht menen wij te kunnen spreken van ‘ons’ als we met u aan tafel zitten en praten over u, uw wensen en uw verwachtingen. U heeft daar meer grip op als er notariële zekerheid is.

Graag nodigen wij u uit om uw persoonlijke situatie met ons te bespreken.

Wij zijn een klein kantoor en hoewel onze medewerkers kundig, enthousiast en betrokken zijn, zijn het er niet heel veel. Wij bieden een volledige notariële dienstverlening, waaronder overdrachten van woningen en hypotheken, testamenten, levenstestamenten, samenlevingscontracten en huwelijks- of partnerschapsvoorwaarden, oprichtingen van vennootschappen, stichtingen en verenigingen, maar ook de afwikkeling van nalatenschappen en alle werkzaamheden die daarmee samenhangen.

Dat bouwproject van 850 woningen kunnen wij echter beter niet in behandeling nemen en die grensoverschrijdende fusie kunt u beter ook bij een ander kantoor onderbrengen.

Over verwachtingsmanagement gesproken: het is op dit moment erg druk. Houdt u er dus rekening mee dat een afspraak niet altijd op hele korte termijn zal kunnen en dat u ook niet altijd direct een reactie ontvangt.